perjantai 17. helmikuuta 2012

YESTERDAY

Eilen oltiin sitten odotetulla maastolenkillä. Aamulla vein pojan hoitoon ja samalla mittasin auton kanssa matkan pituuden. 4,8km oli matkaa keskustaan. Eli melkein 10km:n lenkki oli luvassa. Emme ottaneet matkalla kuin kaksi ravipätkää, mutta matka meni silti äkkiä. 40min kesti mennessä ja tulessa meni 30min. Hevoset olivat ihan puhki kun matkalla oli niin paljon mäkiä.


Illalla kävin siivoamassa vielä 4 karsinaa aikani kuluksi.


Nyt olen taas menossa tallille. Pitäisi liikuttaa siskoni suomenhevos-ruuna kun sisko teloi jalkansa eikä pääse pariin viikkoon hevosen selkään. Ruuna on ihan kiva ratsastaa, sillä on tosi kiva ravi ja siellä on ihana istua. Ajattelin mennä vuokrahevosellani maastoon ja sitten tuon suomenhevosruunan kanssa kentällä.. Pistän Temestä kuvan.. :)


Teme on tosi kiva ratsastaa, välillä keksii konnankoukkuja, mutta muuten kiva. Hoitaessa saa olla jämpti, sillä muuten Teme vie 6-0. 


Maastossa hevonen on rauhallinen ja varma. Ei pelkää eikä kyttää.


Mulla on muuten toinenkin harrastus, hevosten valokuvaaminen tai oikeastaan valokuvaaminen yleensä. Mun ottamia kuva löytyy osoitteesta http://aw.kuvat.fi/kuvat/ ..


Eilen kävin koiran kanssa pitkästä aikaa treenaamassa agilityä. Omaksi iloksi käymme eikä meillä ole sen suurempia tavoitteita, kunhan saa puuhailla jotain kivaa. Olisin halunnut ottaa kuvia, mutta kamera ja kännykkä unohtuivat molemmat kotiin. 


Nytkin olisi ollut kiva, että joku olisi ottanut vaihteeksi minusta kuvia kun ratsastana, mutta ulkona pyryttää niin etten viitsi ottaa kameraa edes mukaan. No jos kuitenkin varoiksi otan kameran mukaan.. Ärsyttävä ilma muutenkin. Tuiskuaa ja tulee tosi kovin, mut ei auta, tallille on lähdettävä..


Ajattelin taas puhdistaa tallilla päätä ja siivoilla. Se on jotenkin kivaa, aika kuluu eikä tartte murehtia.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...