keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

MINÄ!

Huomenna koittaa päivä jolloin pääsee taas tallille.. En tiedä pääsenkö ratsastamaan, mutta ainakin tallia siivoomaan. Otan taas kameran mukaan, jotta saisin hyviä otoksia taas nettiin. 


Voisin tähän väliin kertoa omasta historiastani enemmän. Olen siis pian 21wee tyttönen jolla on reilu puolivuotias lapsi, ihana aviomies ja pölkky koira. Olen harrastanut ratsastusta ja hevosia aina, sillä perheellämme on ollut hevosia jo ennen minun syntymääni. Meitä siskoksia on kuusi, kyllä olemme kaikki tyttöjä. Meillä on yhteinen poni. 23v. russitamma. Se asustaa tuolla samassa paikassa missä Jaska on, eli vanhimman siskoni luona. Hänen lapsensa ratsastavat ponilla. On kiva että vanha rouva on päässyt viettämään eläkepäiviään lasten kanssa. 


Minä olen luonteeltani hirmu ailahtelevainen, kuten huomaa olen hankkimassa hevosta joka toinen päivä kun taas välillä luovun koko harrastuksesta. Nyt olen kuitenkin oikeasti  motivoinut hevosiin ja haluasin oppia ratsastamaan paremmin. Olen koko ikäni vain ratsastellut, enkä ikinä ole ollut missään tunneilla. Nyt vanhemmiten olen muutamalla tunnilla ollut. Hevosia on ollut monia. Tuo russitamma on ollut ensimmäinen millä olen opetellut ratsastamaan, sen jälkeen vanhin siskoni sai lahjaksi tuon vanhan tamman, Pamelan, joka olikin minun omistuksessani. Sitten olen ratsastellut siskojen hevosilla, ylläpidossa minulla oli 15vuotiaana Eestinhevosruuna Aramis.. 


Nyt olen tosissani miettinyt tätä harrastusta, että jos nyt kehittäisin itseäni ratsastajana niin voisin sitten myöhemmin ostaa hevosen. Jaska vaikuttaa kivalta hevoselta ja muutenkin kun se on osaava niin siitä on minulle etua. 


Nyt nukkumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...