torstai 19. huhtikuuta 2012

Vauhdikas päivä

Tää päivä hurahti ihan hirmu nopeesti. Olin jo aamupäivällä ratsastamassa kun vein pojan hoitoon siskon miehelle. 


Jose oli taas ihan älyttömän kurainen ja harjasinkin hevosta varmaan puol tuntia. Viimeksi jo kun olin tallilla Josen kainalo oli rikki, kun joku tollo ei ollut harjannut kunnolla kuria pois. No nyt on helosania tungettu joka päivä ja maanantaina ostan semmosta Aloe Vera (Foreveriltä saa) rasvaa kun on ihan sika hyvää. Huomenna tai maanantaina saapuu mulle Mountain Horsen t.ruskeat ratsastussaappaa, toivottavasti ne menee.. Olis niiiiiiiin kiva et saisin saappaat, jos ne ei mene myyn siskolle. 


Ei sitten tehnytkään postausta niistä kirjoista kun en ole ehtinyt.. Teen sen vielä tämän viikonlopun aikana.. 


Olen yrittänyt löytää tietoa miten OIKEASTI harjotusravissa kuuluisi olla ja miten saisin laiskan hevosen takaisin elämäniloiseksi. Josella kun on aika iso ravi niin en yhtään osaa sielä istua. VINKKEJÄ?? Tai vinkkejä siihen MITEN LAISKAA HEVOSTA SAA LIIKKUMAAN ETEEN? Jose on ollut tuntihevosena niin se on semmonen laiskamata, mutta kun jaksaa vaan pyytää niin kyllä se siitä reipastuu..


Ilta menikin taas siskon kolmea lasta vahtiessa.. Mietiskelen tässä, että ilmoitanko koiran Salon näyttelyyn...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...