tiistai 29. toukokuuta 2012

#36

Sunnuntaina tallilla oli siivoustalkoot.. Talkoolaiset olivat vain kovin vähissä :D No tallista tuli siisti ja hyvä niin.. Ratsastamaan en jaksanut mennä..

Tänään olin tallilla ja tarkoitus oli oikein vääntää ja kääntää, mutten sitten jaksanutkaan. Kävelin paljon hiukan ravailin ja nostin laukat.. Harjoitusravi alkaa sujua mun mielestä hyvin. JES! Pitäis pyytää joku ottamaan videota että miltä se näyttää..

Torstaina onkin luvassa taas kova päivä. Ensin Josen ratsastus ja sen jälkeen Maijan luo tunnille. En halunnut estetunnille jotenka pidetään koulutunti sitten torstaina.. Haluan oikeasti oppia sen verran lisää, että pääsen kesällä koulukisoihin..

Ainiin Jose sai tänään uuden riimun. Tai no Mari antoin oman suokkinsa riimun.. Semmonen sininen missä on turvassa ja niskassa lampaankarvat. Vitsit se näytti kivalta. En vaan saanu kuvaa kun akku oli puhelimesta loppu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...