maanantai 7. toukokuuta 2012

Päivät kuluu nopeaan..

Viime viikon torstaina olin tallilla ja Jose oli tosi kiva. Taivuteltiin ja otettiin vastalaukkaharjoituksia ja vaikka mitä. Siskoni Henna oli hiukan jotain tunnin tynkää pitämässä, harmittaa oikein kun ei saatu aikaiseksi kunnon tuntia kun oli ihmisiä häiritsemässä. No kuitenkin Henna kehui kuinka olen kehittynyt omalta istunnaltani ja harjoitusravikin näytti kuulemma jo hyvältä. Suurin ongelma mulla taitaa olla enää kädet, en muista aina kantaa niitä vaan ne roikkuvat reisien päällä..


Sunnuntaina olin katsomassa alue estekisoja Salossa ja otin muutamia kuviakin. En vain ehtinyt olemaan kovin kauaa. Menenkin muuten tänään ratsastamaan Josen, koska menen huomenna estetunnille Maijan luo. Tuli niin kova hinku hyppäämään, että pakko mennä :) Sitä odotellessa siis.. 


Lauantaina olis tarkotus mennä Wiurilaan katsomaan estekisoja ja ens viikollakin olis kahdet kisat.. Saa nähdä kun työt alkaa pääsenkö enää ratsastamaan niin usein. No sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikävät uutiset vievät romahtamispisteeseen.

 Pala on kurkussa, mutta samalla ahdistaa. En enää erota närästääkö minua vai onko tämä kuristava tunne ahdistusta joka ei jätä minua rauhaa...