maanantai 4. kesäkuuta 2012

#38

Istun sohvalla ja nautin omasta ajasta. Sitä on viime aikona ollut melko vähän, ainoastaan tallilla. Nautin siitä täysin rinnoin ja olen siihenkin aikaan tyytyväinen. Yritän keksiä blogilleni järkevää ulkoasua, ehkä se tästä lähtee rullaantumaan pikku hiljaa.

Olen koko illan haaveillut, että olen osaisin ratsastaa kunnolla. Olen lueskellut http://kaktujafutura.blogspot.fi/ tuota blogia ja voivotellut, miksen ole noin hyvä ratsastaja. Kuinka hyvää tekisi Joselle, että osaisin ratsastaa sitä oikein peräänannossa, jotta sekin saisi rentoutua ja käyttää selkäänsä.


No tiistaina saan taas yhden kaverin kuvailemaan ja neuvomaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Varsan vieroitus: Tyyntä myrskyn edellä?

 Tahvo tuo meidän pieni riiviömme täytti helmikuun alussa puoli vuotta. Olin päättänyt jo aiemmin, että helmikuussa koittaisi se päivä kun e...