sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

#44 Kuulumisia

En on oikein tiedä mistä alkaisin. En osaa pukea tätä kaikkea sanoiksi. Siskoni kysyi minulta joku aika sitten, että otanko hevosen ylläpitoon. No nyt kun olen miettinyt en halua hevosta ottaa omalle  vastuulleni. Se on jo vanha, 19vuotias ja siitäkään en tiedä varmasti. En halua sotkeentua hevoseen enää ja mielestäni tein oikean päätöksen vaikka se harmittaakin. 

Hevosen haluaisin ylläpitoon, kyllä, mutta hieman epäselvää on vielä tallipaikka sille. Palaan töihin ensi viikolla, mikä helpottaa rahallisen ongelman, mutta en halua hevosta muualle kuin tasan yhteen talliin, nimittäin siskoni Maijan luo. Nyt viime aikoina kun olen siellä ollut, minulla on ollut kova ikävä sitä porukkaa ja sitä yhteishenkeä, niitä maastoja ja niitä hetkiä kun yhdessä siivosimme tallia. Nyt sinne vain ei yhtään hevosta mahdu, piste. Selvinee muutaman viikon sisällä saadaanko talliin laajennuslupa. Sitten hevosen sinne saisin.

Olen sähköpostitellut erään naisen kanssa eräästä hevosesta, joka olisi minulle kuin unelma. Nyt kuitenkin oli laitettava hänelle viesti että pystyykö hevonen odottamaan minua muutaman viikon, että saan tallipaikan järjestettyä. Vastausta en ole vielä saanut. No sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Varsan vieroitus: Tyyntä myrskyn edellä?

 Tahvo tuo meidän pieni riiviömme täytti helmikuun alussa puoli vuotta. Olin päättänyt jo aiemmin, että helmikuussa koittaisi se päivä kun e...