perjantai 8. kesäkuuta 2012

Eilinen tallilla käynti.

Mulle iski joku hirmu laiskuus, mutta samalla myötätunto. Olin kaverin kanssa tallilla kun laitumella ajeltiin autolla kilsan päähän tuli molemmille semmonen olo, että antaa hevosten lomailla.

Jose oli jokseenkin tyytyväisen oloinen niin päädyttiin vain istumaan laitumen portille katselemaan hevosia. Tiistaina ajattelin kyllä ratsastaa.

 On hyvä et hevonen saa olla laitumella. Tuo laidun missä Jose ja muut ovat on juuri hyvä laidun. Se on semmoinen notko jossa hevoset joutuvat jatkuvasti käyttämään selkään ja kiipeilemään ylös ja alas. Josella kun ei noita selkälihaksia niin hirmusesti ole niin tekee tosi hyvää. Samoin myös ruohon laatu ja määrä on vain hyväksi, että Jose edes hieman lihoisi. Kaikkien kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että kyseessä on vanha, jo 19vuotias hevonen joka seisoi aika paljon ennen kuin minäkin sitä aloin liikuttamaan.

Hei muuten elokuun 4. päivä olisi sitten ekat koulukisat. Ratana olisi Tutustumisluokan kouluohjelma 2009 Helppo C, Rata B. Vaikuttaa helpolta, mutta vaatii ainakin multa paaaaaljon treeniä tuon harjoitusravin kanssa. No onneksi on näinkin paljon aikaa..

Siskoni jonka luona Jose on kysyi minulta haluisinko ottaa sen hevosen kokonaan ylläpitoon syyskuun 1. päivä lähtinen. Jos en ota hevonen muuttaa pois. Vastasin alustavasti kyllä, mutta sen näkee sitten mikä on rahatilanne kun pääsee töihin..

Tässä kuvia laitumelta:

 Jose ja hänen tyttöystävänsä Siiri-poni joka on kantavana ja riimukin huonosti.
 Jose ja Siiri
 Jose ja Siiri
 Jose ja Siiri
 Maikin Varsa
Maikin varsa

1 kommentti:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...