perjantai 13. heinäkuuta 2012

# 55 Mitä sinulle kuuluu?

Ompas taas vierähtänyt pitkä aika viime postauksesta. Ei yksinkertaisesti ole ollut mitään kirjoitettavaa, joten olen antanut blogin olla. Töissä on ollut kiirettä, mikä taas on hyvä asia. En ole ehtinyt murehtimaan asioita, hevosia tai mitään.

Sain tänään kuningasidean ja päätinkin ruveta toteuttamaan sitä. Kysyin siskoltani Maijalta antaisikon hän minulle ylläpitoon lv-ruunansa. Kyseessä siis sama hevonen, jolla minun viimeksi piti mennä ratsastamaan. No varsinaista vastausta en saanu, mutta asia kuintekin sopisi hänelle. Sunnuntaisin Maija saisi käyttää ruunaa tunneilla ja Melina saisi mennä päivä-kaksi viikossa ja mulle loput päivät. Asia nyt ei ole mitenkään varma, saa nähdä sitten kun olemme keskustelleet asiasta oikein kunnolla ja tietysti päästään yhteisymmärrykseen rahasta.

Jouduin tänään käymään blogienlukuluettelon läpi. Ei tullut mitään kun yritti lukea kolmeakymmentä blogia. Oli vain pakko valkata ne mielenkiintoisimmat ja parhaat minkä lukemista jatkan. Muutkin blogit olivat kyllä hyviä, mutteivat vain pärjänneet niille muutamalle aivan mahtavalle kirjoittajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...