maanantai 23. heinäkuuta 2012

# 59 Sunnuntai

Tehtiin tänään Hennan kanssa tallille vesimatto. Kyllä tuli hieno, tosin siitä tuli oranssi kun en saanut mistään sinistä pressua. Toki mieheni ja hänen kaverinsa "hieman" auttoivat (Tekivät siis oikeastaan kokonaan, me vain leikkasimme ja pesimme pressun).

Tuommoinen siitä tuli ^

Vietiin se illalla tallille ja menin samalla vielä ratsastamaan. Vein samalla Ronille kokeiltavaksi ne ostamani bling bling suitset ja voi vitsit, että ne sopi hyvin. Laitoin niihin kuparirollerit kiinni ja jätin myös tallille. Käytin niitä tänään, eikä suitset tuntuneet haittaavan yhtään hevosen touhuja. 

En jaksanut ratsastaessa tehdä mitään erikoista. Kävin kaikki askellajit läpi ja kävelin paljon. Tein miljoona volttia ja asettelin sisään ja ulos. 

Jotenkin oli ihana päivä tallilla. Ei ylimääräisiä ihmisiä kyselemässä mitään. Sai vain olla ja touhuta omaan tahtiinsa.

Olen miettinyt tätä ylläpitosysteemiä ja olen päättänyt ottaa ruunan ylläpitoon ellei mitään maailmaa mullistavaa tapahdu. Roni on hevosena kiva ja minun on helppo sopia Melinan kanssa päivistä jolloin pääsen tai en pääse. 

Huomenna minulla on taas iltavuoro, mutta tiistaina menen jos aamuun joten silloin menen ainakin tallilla. Myös tuleva viikonloppu on minulla vapaa.

 Nauroin vatsani pohjasta kun menin kentälle. Roni ei edes huomannut koko vesimattoa mutta kun sen huomasi, tunsin kuinka hevosen sydän hyppäsi kurkkuun. Voi toista ja minä vain nauroin. Tutustuimme mattoon hieman lähempää, eikä se enää ollutkaan niin pelottava. 


2 kommenttia:

  1. tää Roni kyllä näyttää kivalta hevoselta. voin vaan kuvitella ku on nähny sen vesimaton :-D kiva lukea blogia ja tsempata itteesä että kyllä määki vielä :-D

    VastaaPoista
  2. Kyllä sääkin vielä pääset.. :) Ronssoni on varsin mukava hölmö herrasmies.

    VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...