sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

# 62 Kesä saapui!

Tänään oli niin kuuma päivä, että menin vasta yheksän maissa illalle tallille. Päivällä oli niin kuuma, etten halunnut rääkätä Ronia. Melina ja Seela tulivat kanssani tallille, niin ei tarvinnut yksin mennä.

 

Oma ratsastus tuntui menevän tänään päin P:tä.. Keskittyminen olo missä oli ja mistään ei tuntunut tulevan mitään. Hevonen kyllä oli jotenkin kivalla tuulella, joskin turhan reipas. Kun Melinan ja Seelan ottamia kuvia katsoin, järkytyin syvästi. En muista milloin olisin könöttänyt noin paljon kuin tänää.. Niin siis könötän aina mutta tänään vielä enemmän.. Kädet menivät missä menivät, mutta ainakin on jotain mistä voi parantaa ja mitä ottaa tavoitteiksi.

Olin niin puhki jo puolen tunnin jälkeen, että pakotin (lue: pyysin) Melinan ratsastamaan ja siirryin itse kameran taakse. 

Melina on siis vuokrannut monta vuotta, joten heillä tuo sujuu kuin tanssi. Roni arkoi hieman kavioitaan, koska sillä ei tällä hetkellä olen kenkiä. Siskoni kengittää sen varmaan ensi viikolla..

Tytöt tai no Melina oli niin reipas, että laittoi minulle hevosen kuntoon ja purki myös pois. Pääsin itse taas liian helpolla. Huomenna ja tiistaina olisi tarkoitus mennä tallille..

1 kommentti:

  1. olis tosi kiva jos saisin tästä postauksesta nuo 2ja 3 kuvat sitä bannua varten osotteeseen raigenle@hotmail.fi

    VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...