keskiviikko 1. elokuuta 2012

# 64 Kuvailu päivä!

Tänään käytiin laitumella niitä kuvia ottamassa. Sain hirmu hyviä kuvia meidän pojasta hevosen selässä. Niitä en vain viitsi tänne laittaa. Hevoset laitumella olivat jotenkin sen oloisia, että haluaisivat kotiin. Taitaa lomailu jo painaa vatsaan.

                   Hilu                                                                             Pamela
                              Tuuli                                                 Teme
                       Enkku                                                Hilu
                                                                     Koko laumaTallille menin taas vasta illalla. Jotenkin on mukavaa touhuta kun ylimääräisiä ihmisiä ei ole. Olin ikionnellinen kun mieheni tuli poikamme kanssa myös katsomaan hevosia. Miestä ei kovin usein tallille saa joten oli kyllä mukavaa.. Harjailin Ronin huolellisesti, laitoin muutenkin kuntoon ja hiippailin kentällä.

Nyt ruuna kulki kuin ajatus. Sain sen kulkemaan lähes ajatuksen voimalla. Välillä toiselle taisi tulla ajatuskatkos kun en välillä meinannut toimia. Tehtiin käynnissä pysähdyksiä, peruutuksia ja vaikka mitä. Otimme väistöjä ja taivutuksia. Hevonen taipuikin lopulta ihan kivasti joten otin sitten raviksi. Harjoitusravi sujuu päivä päivältä paremmin.. Otin molempiin suuntiin nopeasti laukat, mutten jäänyt mitään sen enempää laukkailemaan, koska R arkoi taas koipiaan. Joku päivä täytyy hakea kengät ja Maija saa kengittää pollen.

En tehnyt mitään kovin kummallista, koska kello oli jo niin paljon ja niin on nytkin.. Taidan painua äkkiä sänkyyn, että pääsen huomenna töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...