torstai 2. elokuuta 2012

# 65 Hyvä päivä!

Tänään oli luvassa pikavisiitti tallilla. Unohdin vallan, että on keskiviikko ja tallilla on valmennuspäivä. Pääsin kuudelta töistä, jonka jälkeen ajelin eräälle tallille näyttämään saappaita jotka on mulla myytävänä. Siellä hetken juoruttuani lähdin vauhdilla tallille, että ehtisin ratsastamaan ennen valmennusta, joka alkoi kahdeksalta..

Kerrankin hevonen oli puhdas. Siinnä ei kauaa nokka tuhissut, kun sain hevosen kuntoon ja suuntasin kentällä. Tänään meni taas kivasti. Taka- ja etuosakäännökset onnistuivat loistavasti ja olenkin ylpeä hevosesta. Harjoittelimme myös pohkeenväistöä ravissa ja hyvin sujuin. Ravissa otettiin lisäyksiä ja lyhennyksiä, laukassa päästelimme niin, että laukka varmasti oli rentoa ja kolmitahtista. Joku päivä pitäisi ehtiä hakea hevoselle kengät. Sen jälkeen alkaa kunnon treeni. Olen niin tohkeissani, kun harjoitusravikin sujui taas paremmin..

Kuva on nyt hiukan huono kun on kännykällä otettu, mutta onpahan tänään otettu.


Annettiin Hennan kanssa hepoille iltaheinät ennenkuin lähdimme ja täytettiin vedet. Tallilla ei ole nyt kuin Roni, Pontus-poni sekä Linda poni & heppa. Muut ovat laitumella ja palaavat joskus. Tallinpitäjä siskoni lähti Keski-Suomeen joten hoidamme hevoset taas porukalla. Lupauduin huomenna mennä antamaan töiden jälkeen hevosille iltaheinät. 

Roni saa nyt varmaankin kaksi vapaapäivää ja menen taas lauantaina ja sunnuntaina ratsastamaan sen. 

Ruunalla on muuten ollut hirmuisesti puremajälkiä yms. mutta kaikki ovat lähteneet paranemaan kiitos hyvän rasvan.. Olen joskus talvella ostanut tuota Agrimarketista alennuksesta ja voin todeta, että hyvää on. 

Parempaa tosin vielä olisi se Foreverin Aloe Vera rasva mitä silloin ostin myös Jaskalle. Se tekee ihmeitä. SUOSITTELEN!
Muistaakseni se oli tämä rasva. Sivuilta näet myös muita tuotteita. 
Aloe Vera on luonnon oma hoitokeino ja on kyllä tehokas..

Kamala kun tämä meni ihan mainostamiseksi. Voisinkin taas pitää tuommoiset kutsut, että saisi taas tilattua itsellekkin hyödyllysiä juttuja. Foreverin tuotteet sopivat siis ihmisille, hevosille ja koirille yms. Testattu on ja TOIMII...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...