sunnuntai 12. elokuuta 2012

# 68 Kiva päivä!

Tallilla tuli tänään taas oltua illemmalla. Jotenkin on kivempaa käydä illalla kun ei ole niin paljon porukkaa. Tänään kyllä oli, muttei haitannut yhtään.

Laittaessani Ronia kuntoon, huomasin sen toisessa takasessa hieman nestettä. Ei mitenkään huolestuttavasti, koska sitä oli ihan vähän ja monilla hevosilla on aina nestettä jalassa. Mitään arkuutta ei ollut, joten päätin ratsastaa normaalisti. Harjaili Ruunan Maijan pojan ja Melinan kanssa. Pikku hiljaa siirryin kentälle.Ravissa heppa oli taas ihan kiva. Kulki rennosti, mutta hieman oli ylimääräistä virtaa..


Laukattu ei paljoa kun voltilla oli ep. Veikkaisin, että selkä on hieman jumissa arkomisesta. Noo seurailen sitä tässä hetken ja katsotaan sitten mitä tehdään.

Huomenna menen taas tallille ihmettelemään ja tutkailemaan hevosta. Lupauduin myös pitämään viideltä tunnin. Ajattelin aamulla mennä sienimetsään, että saa pakastimen täytettyä. Ilta siis taas heppailua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...