tiistai 4. syyskuuta 2012

# 72 Sisko älä luovuta vielä, me ollaan vihdoin oikeella tiellä.

Aika on kulunut siivillä kotona ja töissä. Hevostelemaan en tosiaan ole vieläkään päässyt ja jos en viikon sisään pääse niin laitan kyllä nettiin ilmoituksen hoitohevosen etsimistä varten. Olen muutenkin miettinyt vaihtoehtoa etsiä täysin vieras talli ja täysin vieraat hevoset. Jotenkin saisi aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä. Kävin viime vuoden keväällä hoitamassa yksityistallilla kahta kouluhevosta. Ne olivat aivan mahtavia, omistaja oli mahtava ja talli aivan älyttömän täydellinen. Joutusin kuitenkin lopettamaan sen homman pian kun jouduin sairaalaan munuaistulehduksen vuoksi ja olemaan sairaslomalla muutaman viikon. Silloin olinki jo raskaana joten sovittiin, että lopetan sitten hevosten hoitamisen heti. Pelkäsin, että olisin kiintynyt niihin aivan liikaa.

Tämä hevoseton elämä vain ei yksinkertaisesti sovi minulle. Kaikki kaverit oli tallilla, joten olen tällä hetkellä ihan yksin. Töissä on onneksi mukavaa porukkaa, mutta kaikki vapaa-aika menee yksin kotona tai en kyllä ikinä ole yksin vaan lapsen tai/ja miehen kanssa. Koiralle on kyllä riittänyt enemmän aikaa joka on hyvä juttu.


Sunnuntaina tuli käytyä Veetin kanssa mätsärissä. Tuli vain sininen, ei muuta. Oli kuitenkin kiva ilma. Koiria oli tosi paljon. Eilen väänsin tylsyyttäni suklaakakun..

Oli muuten ihan sika hyvää. Vielä olis jäljellä.. Kauheasti ei parane syödä, sen verran tota suklaata ja voita kakussa oli.

Tähän loppuun ajattelin lisäillä eilen ottamania kuvia:


Kissamme Mamma, viihtyy parvekkeella. Sieltä kissat kulkevat sisälle ja ulos..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...