keskiviikko 19. syyskuuta 2012

# 76 Inspiraatio iski

Nyt iski todellinen tarinatuokio, kirjoitus vimma siis iski. Ajattelin kertoa teille tulevista kisoista.. Kyllä, luitte oikein, K-I-S-O-I-S-T-A.. Ensi viikon sunnuntaina olisi luvassa Marin luona tallikisat ja osallistujiakin taitaa tulla aika paljon. Myös muilta talleilta tulee osallistujia. Kisat ovat ihan vain harjoituskisat, mutta kuitenkin. Olen jotenkin niin kilpailuhenkinen, että haluan pärjätä paremmin kuin muutama muu. Tarkoitus olisi osallistua Jästillä raviohjelmaan ( Iitun raviohjelma 2007 ) sekä sitten 60cm.. Luokkina olisi ollut myös agility-, puoliluokat, 40cm,80cm sekä voi olla, että järjestetään myös Helppo C. Loppuhuipennus on sänkkärilaukkakisa, johon en uskalla osallistua.

Tarkoitus olisi treenata joku päivä tuota raviohjelmaa jos vain pääsen tallille, esteitä ei niinkään tarvitse harjoitella hirveästi. Maanantaina on taas luvassa tunti ja viime tunnilla harjoittelimmekin kivasti tuota kolmikaarista kiemurauraa joka tuossakin ohjelmassa löytyy. Helppo C kutkuttaisi kyllä mutta taidan tyytyä tuohon raviohjelmaan nyt tällä kertaa.. :)3 kommenttia:

 1. Eikä, kuullostaa ihanalta! :D Saakohan noita kisoja tulla kattomaan ja jos niin milloin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuulostaakin :) Ne on ens viikon sunnuntaina mun siskun luona.. :)

   Poista
  2. Niin ja juu, ihan varmasti saa tulla katsomaan. Kisakutsua ei ole missään julkisessa jaossa vaan kun kisat on ns. omat kisat. Muutama tuttu on tulossa melkein naapurista ja entisiä tallilaisia :)

   Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...