maanantai 24. syyskuuta 2012

# 77 Syksyinen ilma jatkuu

Olin eilen kaatosateessa tekemässä iltatallia. Luoja mikä ilma. Kun kotoa lähdin ajelemaan, yht´äkkiä taivas veti täysin mustaksi ja perille päästyäni taivas repesi. Vettä tuli niin kovaa, etteivät hevoset halunneet liikkua eteen tai taa. Jäljellä oli kuitenkin kaksi hevosta, jotka vein ripeästi sisään. Muut olivatkin jo ehditty viedä sieltä myrskystä sisään. Harjailin käytäviä ja ihmettelin mitä tekisin. Kävin täyttämässä heinäkärryn valmiiksi ja odottelin Suvia talliin.

Kun Suvi saapui, aloimme pestä poneja sunnuntaista mätsäriä varten. Kolmen ponin jalat ja yksi heppa kokonaan. Aika meni äkkiä ja tuli puhdasta jälkeä. Selvitimme vielä kaikkien harjat ja hännät ja harjailimme muutenkin niitä läpi. Annoimme heinät ja Suvi laittoi kauroja. Onnistuin hienosti kaatamaan rypsiämpärin, joten siivoamista riitti. Tallilta sitten suuntasin vielä Kebabille Hennan, Kristan ja Maijan kanssa.

Te lukijat olette ehkä huomanneet ailahtelevan mielialanin joten tässä teille taas. Kisat taitavat jäädä multa väliin. Tai siis kiukuspäissänin sanoin Marille, etten osallistu, kun en ehdi harjoitella. No Jästi on Marin hevonen, enkä sitä voi omia. Menen kuitenkin varmasti katsomaan ja kuvia ottamaan. Saa nyt nähdä miten käy. Huomenna olisi taas tunti niin katsotaan miten menee.. Luulen kyllä, ettei Mari minua enää osallistumaan ota, mutta sitten ei vain voi mitään. Täysin omaa tyhmyyttäni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...