perjantai 19. lokakuuta 2012

# 88 Koirapäivä

Tämä päivä alkoi niin päin p:tä kuin voi alkaa. Tai ei varsinaisesti alkanut, mut kuitenkin.. Sovin Suvin kanssa meneväni koirahallille puudeleiden kanssa, että haen hänet ja Rikin mukaan, MUTTA sitä ennen sovin Hennan kanssa meneväni laittamaan pari heppaa ulos Maijalle, koska niiden hampaat olivat aamupäivällä raspattu. Hevosia ei kuitenkaan tarvinnut heittää ulos, koska olivat vielä niin tokkurassa, että saivat jäädä sisälle vielä kuorsaamaan toviksi.

Tallilla meni odotettua kauemin ja kiire uhkasi. Autokin oli vielä käytävä vaihtamassa miehen kanssa. Oma autoni on semmonen vanha rousku, mihin ei mahdu mitään joten koin parhaaksi ottaa miehen farmarin..

Vihdoin pääsin hakemaan Suvin ja koiran ja suuntasimme täysillä koirahallille. Hyvä etteivät koirat oksentaneet autoon :D Vitsi vitsi.. Meidän pikku-ruffemme eivät olleet kertaakaan nähneet toisiaan joten pientä ärinää oli puolin ja toisin. Kivaa kuitenkin oli vaikka koirilla hiukan kuulolaite olikin pois päältä. Riki meni hienosti myös keinun, josta olen vieläkin kateellinen. Veeti juoksee karkuun sen nähdessäänkin. Koirien keskittyminen katosi lopullisesti kun hallille tuli muuta porukkaa toiselle kentälle.
Huomenna olisi taas edessä suuri päivä. Turkuun olisi tarkoitus lähteä KV näyttelyyn. Luvassa pinnan kiristystä ja miljoona koiraa :) Veeti onkin saanut jo pesun huomista varten ja nyt taitaa olla aika painua pehkuihin, että jaksaa aamulla varmasti herätä.


2 kommenttia:

  1. ihania haukkuja :) itselläni japaninpystykorva, melkein on samannäköinen kun alempi mutta valkoinen ;)

    http://laurabelieves.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tuo alempi (Veeti) on mun ja tuo toinen on siskon. Veetin on mittelspitz

    VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...