keskiviikko 12. joulukuuta 2012

# 99 Sadas postaus lähenee..

Kohta räjähtää, nimittäin sadan postaus tulee täyteen joka tietää bannerikilpailun julistamista. Palkinnot ostan tänään, jotta saan ne seuraavaan postaukseen laitettua.

Epäilen vahvasti, että tämän vuoden puolella ei saada arvontaa käyntiin sillä edelleen kolme lukijaa puuttuu..

Hei muuten, mulla on myynnissä Bates Caprilli Cairl estepenkki. Jos jotakuta kiinnostaa niin laittakaan mailia. Satula on tosi hyvä kuntoinen ja se on itsevaihdettavalla kaarella. Tällä hetkellä siis musta kaari.


Kävin eilen illalla tallilla ottamassa kuvia satulasta ja samalla sitten poika pääsi heppoja katselemaan. Ihanaa jotenkin kun tulee lunta, on niin paljon valoisampaakin.

Kenttäkin on jo ihan lumen peitossa

Lauantaina olisi tarkoitus heilua ensin kameran kanssa Maijalla, että saadaan joulukortit tehtyä ja sitten vielä illalla eräissä juhlissa. 

Ostin muuten uudet ratsastussaappaat. Mountain Horsen Richmond Hig Riderin tapaiset ainakin. Olivat juuri oikean kokoiset. Ostin niihin heti uudet pohjalliset sillä edellinen omistaja oli kävellyt linttaa niiden kanssa. Toivon mukaan niistä saisi elvyytettyä vielä saappaat minulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...