tiistai 8. tammikuuta 2013

# 111 Tallipäivä

Viestittelin Maijan kanssa tuossa päivällä Ronin kengityksestä ja se tapahtuukin jo viikonlopulla. Kenkääjä on minulle täysin vieras, mutta on ennenkin käynyt Maijan hevosia kengittämässä, kun hän ei itse ole pystynyt. Huomenna minulla on töitä, torstai vapaa, perjantaina iltavuoro ja la-su on vapaata, joten ajattelin mennä tallille.

Tänäänkin olin luuhaamassa tallilla. En tehnyt mitään järkevää, kunhan hengailin. Laitoin sisätallin karsinanoviin uudet taulut, ulkotalleihin en vielä kun paikat voivat vielä vaihtua. Samoin virittelin varustehuoneeseen suitsitelineiden yläpuolelle uudet nimikyltit ja nyt uutena myös satulatelineisiin nimet. Tämä helpottaa tuntilaisia, mutta myös minua. Maalarinteipin palanen joka telineeseen ja siihen sitten nimi.

Veetin kanssa näyttelytkin lähenevät. Kamala kun ovatkin lähellä, nimittäin jo ensi viikolla. Rupesi ihan jännitäämään. Sen jälkeen mulla onkin lomaa viikko, tosin se menee toipuessa tähystyleikkauksesta.. Saa nähdä, koska sitten pääsen hepan selkään. Toivottavasti kuitenkin pian..

Loppuun vielä kuva Ronista..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...