tiistai 8. tammikuuta 2013

# 111 Tallipäivä

Viestittelin Maijan kanssa tuossa päivällä Ronin kengityksestä ja se tapahtuukin jo viikonlopulla. Kenkääjä on minulle täysin vieras, mutta on ennenkin käynyt Maijan hevosia kengittämässä, kun hän ei itse ole pystynyt. Huomenna minulla on töitä, torstai vapaa, perjantaina iltavuoro ja la-su on vapaata, joten ajattelin mennä tallille.

Tänäänkin olin luuhaamassa tallilla. En tehnyt mitään järkevää, kunhan hengailin. Laitoin sisätallin karsinanoviin uudet taulut, ulkotalleihin en vielä kun paikat voivat vielä vaihtua. Samoin virittelin varustehuoneeseen suitsitelineiden yläpuolelle uudet nimikyltit ja nyt uutena myös satulatelineisiin nimet. Tämä helpottaa tuntilaisia, mutta myös minua. Maalarinteipin palanen joka telineeseen ja siihen sitten nimi.

Veetin kanssa näyttelytkin lähenevät. Kamala kun ovatkin lähellä, nimittäin jo ensi viikolla. Rupesi ihan jännitäämään. Sen jälkeen mulla onkin lomaa viikko, tosin se menee toipuessa tähystyleikkauksesta.. Saa nähdä, koska sitten pääsen hepan selkään. Toivottavasti kuitenkin pian..

Loppuun vielä kuva Ronista..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Varsan vieroitus: Tyyntä myrskyn edellä?

 Tahvo tuo meidän pieni riiviömme täytti helmikuun alussa puoli vuotta. Olin päättänyt jo aiemmin, että helmikuussa koittaisi se päivä kun e...