sunnuntai 13. tammikuuta 2013

# 116 hieno päivä

Tänään tuli lähdettyä tallille täysin extempore. Maija kävi aamupäivällä kyläilemässä ja sanoi lähtevänsä siivoamaan tallia, niin ajattelin sitten itse maata sohvan pohjalla koko päivän. Mies kuitenkin palautui jo neljältä kotiin niin lähdin sitten tallille auttelemaan tuntilaisia.

Siivosin tallista viisi karsinaa, kun yksäreiden karsinat olikin jo siivottu. Auttelin tuntilaisia laittamaan heppoja kuntoon ja kuskasin pollet vielä ulos, kun oli niin hieno päivä. Juotin  myös kaikki   11 hevosta ja tajusin, ettei kello ollut vasta kuin hiukan yli kuusi.

Maija nakitti minut ratsastamaan Ronin kun ei se ollutkaan tunnilla, niin hain sen sitten käytävälle. Harjasin sen huolellisesti, tarkistin hokit ja pyörittelin vielä pitkä tovin kumisualla, että lihaksissa alkaisi kiertää veri paremmin..

Menin kentälle pyörimään, enkä tehnyt juuri mitään. Kävelin kauan pitkin ohjin ja otin tempon vaihteluita. Muutaman kerran otimme pohkeenväistöä  ja pari kertaa teimme etuosakäännöksiä. Pysähdykset ja peruutukset myös, mitkä menivätki ajatuksen voimalla. Ravasin vaivaiset neljä kierrosta ja kävelimme lopuksi ihan pitkin ohjin.

Ennen kuin lähdin otimme hepat sisään, kun Maija oli ratsastukseni aikana laittanut kaiken valmiiksi..

Toivottavasti tästä postauksesta saa jotain selvää, kun on kännykällä kirjoitettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...