lauantai 19. tammikuuta 2013

# 118 Satula asiaa

Tänään sitten lähti tulemaan Ronille uusi satula. Tai no myyjä lupasi viedä maanantaina postiin, mutta pian tulee kuitenkin. Itselläni ei nyt ole niin kiire, kun en ainakaan alkuviikkoon pääse hevosen selkään. Myyjän mukaan leveys olisi kaksi senttiä leveämpi kuin vanha satula, mutta katsotaan nyt. Kaupan päälle  sain kolme huopaa, romaanin ja satulavyön. Toivon todella, että satula sopii, jos ei niin myyntiin vaan heti ja uutta etsimään.

Tilasin Horzelta tänään paketin, joka sisältää Ronille uuden riimun, sikahienon satulahuovan, suitsiheijastimet, kaviokoukun, kunnollisen harjakamman ja muovisen hikiviilan kesäksi.

Tänään en käynyt tallilla kuin mittaamassa satulan, koska koko päivän oli vähintään -20astetta. Mulla ei polvi tykkää okein pakkasesta, johtuneeko siitä, että on täynnä rautaa. Pysyin visusti kotona ja vietin vapaapäivää..

Nyt pitäisi mennä nukkumaan, että pääsen huomenna töihin ja ehkä tallille. Riippuu ilmasta ja omasta väsymyksestä. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...