tiistai 12. helmikuuta 2013

Eilinen tallipäivä.

Minun ei alunperin pitänyt mennä tallille eilen, mutta menin kuitenkin. Tallin omistaja Maija on lomalla Lapissa viikon, joten toinen siskoni Henna hoitaa tallia. Olen luvannut auttaa, mutta empä juuri mitään ole tehnyt.

Lauantaina minun piti mennä tallille, mutta tallireissu vaihtuikin lääkärireissuun siskon lapsen kanssa. Mitään vakavaa ei tapahtunut, varmuudeksi käytiin tarkastuksessa.

Sunnuntaina Ronin piti mennä tunnille, mutta tuntilainen ei ikinä saapunut, joten Eeva hyppäsi selkään ja osallistui mukaan tunnille.

Maanantaina, eli eilen minun ei tosiaan ollut edes tarkoitus mennä tallille, mutta menin kuitenkin. En meinannut saada mitään aikaiseksi, kun juoruilin vain muiden kanssa, jotka olivat saapuneet tallille. Hain kuitenkin pian Ronin, harjasin nopeasti ja suuntasin kentälle. Hevonen tuntui hyvältä ratsastaa ja kuunteli apuja hyvin. Otin hiukan avoja, mutta muuten en tehnyt mitään erikoista.

Laukkaaan yllätyin positiivisesti, sillä se rullasi todella hyvin. Laukan jälkeen minulle kävikin huonosti. Yksi vatsassani olevista haavoista repeytyi ja kipu oli kova. Pyysin Eevan jatkamaan ratsastusta ja menin itse talliin siivoamaan yhden karsinan.

Eevan ratsastuksen jälkeen hoidin Ronin huolellisesti pois. Kylmäsin jalkoja linimentillä. Lopuksi tein vielä taivutusletit, jotta tukka pysyisi samalla puolella.

Kuvat ovat hiukan huonolaatuisia, kun ovat kännykällä otettu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...