tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hellurei ja hellät tunteet

En olekkaan aikoihin kirjoitellut, mutta en ole myöskään aikoihin ollut tallilla. Tietokonekkin hajosi ja se on nyt huollossa ja lainakoneen voimilla mennään. Ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa käydä tallilla, sillä olin juuri 11 päivää putkeen töissä ja kotonakin on pitänyt ehtiä olemaan. Tänään olen kuitenkin suunnitellut meneväni tallille siivoamaan karsinoita ja ottamaan kuvia hepoista. Odottelenkin tässä, että Jonne herää päiväunilta. Sitten vain poika Mammalle hoitoon ja itse tallille.

Muuten nyt iski taas armoton kisakuume. Koulukisat olisivat ensi viikon perjantaina lähistöllä. Olen kyllä meinannut mennä katsomaan ainakin. En millään edes voisi mennä hevosella, kun en ole melkein kuukauteen ollut hevosen selässä ja kuntokin on rapistunut entisestään.

Ai hitsit on muuten hieno ilma kun aurinko paistaa niin kivasti. Ulkona en kyllä ole käynyt, mutta toivottavasti siellä ei ole kylmä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...