perjantai 12. huhtikuuta 2013

On ilta taas ja mä yksin kävelen..

Taas on luvassa epämääräinen postaus, mutta koitetaan. Aamupäivällä kun olin kotona päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja harjata koiraa kunnolla. Nooh, siitä lähtikin hieman enemmän karvaa mitä ajattelin ja nyt on sohvaa myöden kaikki täynnä koiran karvaa..


Siinnä sitten rupesin funtsimaan tulevia näyttelyjä ja ilmoitinkin Veetin sitten Pöytyän ryhmänäyttelyyn. Tai siis maksoin osallistumismaksun ja täytin kaavakkeen..


Sitten ei muuta kun ilmo postiin ja itse lasta viemään hoitoon ja sitten töihin. Töissä aika meni todella nopeasti ja päivä oli ihan ok. Keräsin itselleni taas liikaa töitä ja aika loppui kesken. Niin minulle käy myös kotona :D

Ostin illalla vielä kaupasta säkin irtokarkkeja ja nyt otan rennosti.


Kävin saunassa ja katsoin salkkarit. Nyt otan lunkisti pari päivää. Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä Veetin kanssa SAPY:n järjestämään koulutuspäivään koirahallille. Ilmoitin Veetin agikoulutukseen ja näyttelykoulutukseen. Saa nähdä tuleeko aksailusta mitään tauon jälkeen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...