perjantai 26. heinäkuuta 2013

Eilisen humputtelut..

Sain kerrankin jotain aikaiseksi ja menin jo aamupäivällä tallille humputtelemaan Peston kanssa. Otimme rennosti kevyttä laukkaa pitkin kenttää, etu- ja takaosakäännöksiä ja rentoutumista. Lopuksi menin radan kerran ja myönnän, että se meni kivasti. Niin kuin se menisi huomisissa kisoissa niin olisin happy.

Alkukäynnit on pop

Mää luulen, et tässä tapahtuu pysähdys

Pesto on vaan niin ihana :)

Päästelyä. Oli todella mukavaa

Linssilude hevonen
Siitä sitten lapsukaiset kävelivät hetken, kun Jutta heitä talutteli.. Sitten hevonen pois ja siirryimmekin sisään pesemään Peston suitsia. Minä kyllä tyytysin omien saappaiden pesuun. Tallilla oli taas niin mukavaa, että voisin vaikka muuttaa sinne..

Illalla oli vielä luvassa Maijan luona käymistä ja siellä käytiin testailemassa Hennan uutta Hannoverilaista. Gus, jonka minä olen nimenny Kassiksi :D Se on vanha kisatykki kouluradoilta vaativalta tasolta, mutta nyt tuotu Suomeen ja toipuu jostain jalkahommasta.

Kuvissa hevonen näytti tosi kivalta, mutta voi luoja sen ravia, se oli niin kamala istua. No näytti se askel todella hinolta mutta selässä se oli kaikkea muuta..Oli kyllä kiva päästä jonkun muunkin hepan selkään kuin Peston. Tämä kimo poni vain vei minua kuin märkää rättiä, kun en todellakaan osaa tuollaista otusta ratsastaa..

Huomenna olisikin kisat edessä.. KÄÄK

1 kommentti:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...