perjantai 19. heinäkuuta 2013

Keskiviikon talleilu

Keskiviikkona oli jälleen ratsastamassa Pestolla. Ohjelmassa oli kouluradan treenausta ja harjoittelimmekin asioita ja pätkiä C-merkinkouluohjelmasta. Jos nyt rohkenen paljastaan niin menemme ensi viikon lauantaina "kisoihin" katsomaan miten yhteistyömme sujuu.

Pesto oli reipas ja liikkui todella kivasti. Muutaman kerran sain vain vastalaukkaa, mutta muuten treeni sujui oikein hyvin. Kuvia ei minulla nyt valitettavasti ole kun onnistuin hajottamaan uuden puhelimeni keskiviikko illalla, kun olimme Yötä katsomassa Somerolla. Ei kenelläkään ole niin huono  tuuri kuin minulla. Ostin viime viikolla uuden puhelimen kun vanha lumiani sanoi sopimuksensa irti. Puhelin ehti olla minulla kuusi päivää kunnes sen näyttö meni laukun pikkutaskussa kappaleiksi. Kävin ostamassa uuden samanlaisen heti torstaina. Kyseessä siis Lumia 520. Se riittää hyvin minunlle.

Tänään olisi tarkoitus mennä illalla tallille ja myös varmaankin huomenna. Yritän oppia kouluradan ennen ensi viikon lauantaita. Kesälomakin on lopuillaan ja tiistaina olisi tarkoitus palata töihin. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, mutta töihin on palattava. Edessä on kolmen viikon rutistus ja sen jälkeen minulla onkin TAAS lomaa pari viikkoa.

Pian alkaa myös agilitytreenit Veetin kanssa. Saa vain nähdä kuinka meillä oikein sujuu ihkan oikeassa koulutuksessa. Luulen, että saamme hyviä vinkkejä ja pääsemme vihdoin kehittymään.

Tämä on nyt tällainen kuvaton postaus, mutta kuvia taas luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...