sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kuvapostaukseen ehdotuksia?

Ajattelin, että minäkin voisin tehdä kuvapostauksen. Niitä on ollut kiva katsoa teidän ja muidenkin blogeista, joten määki tahon. Nyt siis ehdotuksia kehiin.

Osaako joku muuten neuvoa, miten saisin lonkkani "auki"? Se on ollut ihan juntturassa nyt pari päivää, kun olen taas alkanut ratsastamaan aktiivisemmin, mutta auki se olisi saatava. Itse koen ainakin, että jos lonkka on rento, myös jalat ovat ja saan istuttua syvemmälle satulaan.

Nyt itse postauksen aiheeseen, eli perjantain talleiluun:

Hiippailin tallille kuuden maissa ja suunnitelmissa oli harjoitella koulurataa, mutta kuinkas kävikään. Minulle iski laiskuus ja tuulikin olin niin kova, joten tyydyin humputtelemaan pitkin kenttää. Tallilla jossa Pesto asuu, on todella iso kenttä ja sain mennä siinnä aivan yksin. Se on oikea jättiläiskenttä..Olin ratsastuksen jälkeen aivan loppu, vaikka en edes tehnyt mitään erikoista. Harjoittelimme laukannostoja ja siirtymisiä.. Laukasta raviin siirtymisessä minulla riittää töitä ja aionkin sitä harjoitella koko viikon.

Tänäänkään en mene tallille, vaan vasta huomenna. Sitten onkin enää muutama päivä aikaa harjoitella kisoihin, jotka ovat jo lauantaina. Pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja harjoitella rata Youtube-videoilla.

4 kommenttia:

 1. Sun blogi ol linkattu ht.nettii :/

  VastaaPoista
 2. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=1529021&t=1529021

  VastaaPoista
 3. Joku pelle vaa asialla ku linkkailee toisten blogei ht.nettii ..

  http://heppahull.blogspot.fi/ käy kurkkaa :)

  VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...