maanantai 16. syyskuuta 2013

Hevoset Stadikalla!

Käsiohjelma
Launtaina meillä oli lähtö keskustasta hiukan 12 jälkeen. Matkan oli järjestänyt Wiuhu, meidän ratsastusseura. Istuskelimme ja odottelimme bussia hetken, kunnes se jo saapuikin. Matkaseurana mulla oli Jutta, Suvi ja Toni. Matkalla pysähdyimme Lohjan ABC:lle, perillä olimme kahden maissa.


Koska odottamamme luokka alkoi vasta kolmelta kävimme ihan ensin tuolla tornissa. Sinne pääsi hissillä ja näkymät olivat huikeat.


Mullakin on nykyään punainen tukka


Tornista lähdettiinkin katsomaan esteluokkaa, jota katsoimme ensimmäisen kierroksen. Siitä lähdimme kiertelemään Expo aluetta, mistä en sitten ostanut kuin koiranruokasäkin. En kertakaikkiaan löytänyt mitään tarpeellista. Osallistuttiin Hööksin arvontaa, mistä saatiin sitten pyllyn alunen ja semmoinen sadepontson missä lukee isolla Hööks, myös kuvasto tarttui mukaan.
Tästä lähdettiinkin Tonin johdolla syömään ja käytiin kävellen Denniksessä pitsalla, tästä vielä reippailimme Tonin veljen luo joka sitten heitti meidät takaisin Stadikalle.

Suuntasimme taas katsomoon ja juuri alkoi kenttäratsastuksen näytös joka oli mahtava, tämän jälkeen alkoi Tuhkimo musikaali joka oli ihan ok. Kun Levoton tuhkimo pärähti soimaan teki mieli laulaa täysillä..

Ilta huipentui vielä korkeushyppyluokkaan, Six Bariin. Tunnella oli aivan mahtava ja itsekkin kannustin täysillä kaikkia viittä osallistujaa. Salossa oli tasokkaampi kilpailu tämän suhteen mutta silti oli hienoa katsoa.

Sitten lähdimmekin kotiinpäin, pysähdyimme taas Lohjan ABC:lle ja kävelimme siitä paikalliseen kapakkaan. Oli todella kiva päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...