tiistai 22. lokakuuta 2013

#191 Ilon päivä :)

   Tänään mulla oli töistä vapaapäivä, samoin kuin huomenna. Jutan (Peston omistaja) kanssa soiteltiin aamupäivällä ja sovittiin, että menen hakemaan hänet ja käydään kirppiksillä. Siinnä puolta päivin olimme keskustassa kiertelemässä kirppistä.. Juurikaan mitään ei löytynyt, Jonnelle ostin kumpparit kun olivat niin kivat. Yritin löytää tavallista kynttelikkö mihin saisi viisi kynttilää.. 
   Tästä sitten käytiin Jonne hakemassa hoidosta ja tultiin meille. Poika päikkäreille ja me uppoutusimme netin syövereihin etsien Googlesta hyviä vinkkejä Halloweeniin. Pidän pyhäinpäivänä pienet juhlat työkavereille, sillä heistä tulee pian entisiä työkavereitani sillä sain uuden kokoaikaisen ja vakituisen työpäivän. Saa elämään paremman rytmin kun ei tarvitse iltoja tai viikonloppuja olla töissä. Löysimme vaikka mitä ja ideoita on muhimassa toteutusta vaille valmiina.
   Päivän kuluessa olin lähdössä viemään Juttaa kotiin, kun saimme päähän piston, että menen ratsastamaan, vaikka tarkoitus oli vasta huomenna. Siitä sitten meilkein siltä istumalta lähdettiin Vaskiolle tallille. Sillä välin kun Jutta kävi vaihtamassa vaatteet, otin pollet sisälle ja harjailin Pestoa jo valmiiksi. Kamerakin oli mukana, mutta ratsastuskuvia ei tullut kun alkoi jo hämärtää.
   Pesto oli kuin eri hevonen; todella reipas ja eteenpäin pyrkivät. Joutusin oikein pidättämään. Aika sähellystä ratsastus minun osaltani oli, viime kerrastakin kun on jo aikaa. Laukkakin oli aivan mahtava.. En tosiaan tehnyt mitään erikoista, ihan perusjuttuja. Musta tuntuu, että kaikki oppi mitä olen joskus saanut, ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. 
   Jutta juoksutti Retun ja kehui Peston laukan näyttävän todella hyvältä. Jutta tosiaan on paiskonut töitä Peston kanssa. Oma takapään moottori oli löytynyt, eikä laiskasta hevosesta tietoakaan. Taluttelin lopuksi ja siitä sitten talliin..

Jutta oli klipannut Peston niin saa sisälläkin olla sisätoppiksen kanssa.


Mää kun olen uutta kypärää miettinyt, niin Jutta oli niin ihana, että antoi mulle uuden. Kypärä oli päähäni kuin valettu, joskin hieman kulunut.. Kuluneisuus tai mikään muukaan ei haittaa yhtään, sillä se oli niin hyvä päähäni, eikä mulla kyllä tarvitse varusteet vimpan päälle ollakkaan, kunhan toimivat. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...