lauantai 28. joulukuuta 2013

Eikö nämä vesisateet lopu ikinä?

Toisaalta nämä ilmat on tosi jees, ei ole kylmä eikä jäätä, mutta.. Tämä ainainen kura saa mut hulluksi. Tänäänkin kun olin tallilla, mulla meni varmaan tunti kun pesin hevosen jalkoja. Mutaa vaan riitti ja riitti. Kun sait jalat puhtaaksi pyörittelin hetken päätäni ja mietin kuinka ihmeessä saan vatsan alusen siihen kuntoon, että voisin laittaa satulavyön kiinni. Aikani kynssättyäni oli aika raahautua vesisateeseen.


Fiilistelykuva kesältä

Aloin melko pian ravamaan, kun ilma tuntui niin jäätävältä. En yksinkertaisesti jaksanut tehdä mitään kovin erikoista, yritin keskittyä paljon omaan istuntaani ja sen huomasi. Hevonen tuntui paikoittain aivan loistavalta, joiduin tosin irroittelemaan melko paljon, kun kuolain maistuin hieman liikaa.

Aika kului todella nopeasti. Luulin ratsastavani noin puolisen tuntia, mutta aikaa vierähtikin yli tunti. En laukannut juuri ollenkaan, otin vain nostot molempiin suuntiin. Harjoitusravi sujui mielestäni todella hyvin.
Ratsuna oli siis Pesto, joka nykyään asuu Maijalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...