keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua kaikille!

Aamu alkoi talleilulla. Meillä oli sovittu joulumaasto porukalla. Starttasimme tallin pihalta yhden maissa, vaikka vettä tuli kuin aisaa. Ensin hiukan mietitytti, että onko siinnä mitään järjeä lähteä rämpimään kaatosateeseen, mutta kun tieltä pääsimme metsään ei vesisade juurikaan haitannut.


Kuvanlaatu ei vesisateessa johtuen ole parasta, mutta on ainakin kuvia. Meitä oli maastoilemassa viisi ratsukkoa ja kun tallille päästiin tunnin reissun jälkeen otin vielä kavereita kuvan.


Tästä sitten kaverit tulivat alas ja ottivat vielä minusta ja Zafiirista kuvan. Olin siis tällä tammalla maastoilemassa.


Kun sai tamman hoidettu pois oli aika hypätä vielä suokkiputen selkään, jonka joku tarkkasilmäinen saattaa tunnistaa. Kaveri napsi meistä vielä muutaman joulukuvan, jonka jälkeen napsin vielä hänestä :)Tämän jälkeen meninkin kotiin suoraan saunaan ja siitä anoppilaan, tästä vielä illalla oman suvun kanssa hetkeksi iltaa istumaan. Käytiin kimpassa ottamassa hepat sisälle. Jutta oli niin ihana, että oli ostanut mulle uusia ratsastussukkia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...