tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

TAMMIKUU:
Pohdiskelin mahdollista vuorahevosta ja päädyinkin vanhaan tuttuun, Roniin. Odottelin Ronin kengitystä ja etsin sille uutta satulaa. Aluksi löytyi yleissatula, mutta lopulta löytyi vielä koulusatula. Olin sairaalassa vatsan tähystyksessä alavatsakipujen takia.


HELMIKUU:
Ostin Ronille uuden fleeceloimen heräteostosena. En tehnyt mitään kamalan erikoista. Koiran kanssa kaikenlaista ja kevyttä ratsastelua.


MAALISKUU:
Olin Zafiirin kanssa koulukisoissa ja saimme prosentteja peräti 57,75%, ihan mahtavaa. Jännitin kisoja todella paljon ja ne olivatkin ensimmäiset koulukisani.HUHTIKUU:

Koko kuukautena ei tapahtunut mitään, en ollut edes tallilla. Käväisin Helsingissä.


TOUKOKUU:

Olin lähes koko kuukauden bloggailematta, blogger tökki, eikä motivaatiota ollut.

KESÄKUU:

Aloin ratsastamaan Peston kanssa. Cheekkiäkin käytiin katsomassa Iltatorilla. Blogissa oli arvonta.. Kävin kuvailemassa paljon.


HEINÄKUU:

Pestolla ratsastamista, kävin myös tyypittämässä siskoni uutta hevosta Gussia. Kuumaa ilmaa riitti. Veetistä tuli myös isi.


ELOKUU:

Tässä kuussa otimme hieman kesäkuvia musta ja Pestosta, yhdet koulukisat meni aivan penkin alle, Helposta C:stä tuli 49%.. Luvassa oli myös toiset kisat ratana Helppo D:2013 ja tuloksena vähäiset 53%..


SYYSKUU:

Olimme Jutan, Suvin ja poikaystäväni kanssa Helsingissä Hevoset Stadikalla. Blogi vaihtoi myös nimeä.
Jonne täytti 2v.


LOKAKUU:

Ei tapahtunut erikoisia asioita. Hyppäsin Pestolla ja maastoilimme porukalla.


MARRASKUU:

Ostelin voittamallani lahjakortilla Ronille tavaroita. Olin myös yhdellä estetunnilla. Koulutunnilla olin Ronilla.


JOULUKUU:

Erikoispostaus aiheesta blogit joita luen. Pesto muutti Maijalle. Joulumaasto. Pestolla ratsastusta. Arvonnan voittajan selvitys. Meille muutti myös koiranpentu.


2 kommenttia:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...