perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuosi vaihtui.

Meidän perheen vuosi vaihtui hyvinkin rauhallisesti. Olin maanantain ja tiistain pois töistä kamalan vatsataudin kourissa. Tiistaina alkoi onneksi jo helpottamaan. Illan ohjelmassa ei ollut mitään erikoista, muutama raketti, oma perhe ja paras ystävä.

Heti päivällä heitin skumppapullon kylmään niin saa sitten illalla maistella. Heti kuudelta ammuttiin pari rakettia, kokeeksi mitä Jonne niistä meinaa. Toinen räjähtikin heti jalkoihin, mutta toinen lensi taivaalle.

Jutta tuli meille seitsämän maissa. Teimme hyvää ruokaa ja katselimme hömppäelokuvia. Kun kello löi 22 ammuimme loput raketit, että Jonne pääsi nukkumaan.Aika hyviä kuvia tuolla pokkarillakin saa :) Lopuksi leikimme Jutan kanssa vielä hiukan tähtisädetikuilla.


Tästä sitten Jonnen untenmaille ja aikuisille vielä hieman lisää leffan katsomista. Puolilta öin menimme ulos ja voi vitsi sitä ryskettä, ihan kuin sodassa oltais oltu. Asumme kuitenkin ihan maalla ja silti paukkui aivan hulluna, kävi koiria sääliksi. Hetken tuijoteltuamme raketteja menimme sisälle ja korkkasimme pullon.


HYVÄÄ JA PAREMPAA UUTTA VUOTTA


4 kommenttia:

 1. Vitsi oot saanu hyviä kuvia! :) Mäkin koitin tollasta 2014-kuvaa ottaa, mut oli astetta vaikeempaa ku ei ollu ketään heiluttamassa sitä tikkua vaan koitin kameraa liikuttamalla saada paikalla olevasta naapurin pihavalosta muodostettua numeroita... :D No, yritys hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää vähän fuskasin ja otin jokaisen numeron erikseen ;) Yhdistin sit vaan kuvat..

   Poista
  2. Joo mä tein kyl saman! :D

   Poista
 2. Sinulle on haaste blogissani:
  http://vilmasweirdlife.blogspot.fi/
  Mukavanoloinen blogi ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...