perjantai 28. helmikuuta 2014

Pikakuulumiset!

Tallilla on tullut notkuttua joka päivä. Eilen kävin vain siivoamassa tallia aamupäivällä. Koko eilinen meni ihan plörinäksi huonosti nukutun yön johdosta. Illalla mentiinkin aikaisin nukkumaan niin jaksoimme herätä Jonnen kanssa jo kuudelta.

Aamulla vein pojan päiväkotiin ja lähdin siitä hakemaan ystävääni nyppimään Äitini mäyräkoiraa sunnuntain mätsäriä varten. Koira kun saatiin kondikseen oli aika suunnata hakemaan siskon koira Agitreeneihin koirahallille. Käytiin lenkillä myös lenkillä ennen treenejä.

Siitä sitten koiraa palauttamaan ja tallille. Pihatto ja pari tarhaa koki siivouksen, kun pääsimme vauhtiin siskoni Hennan kanssa. Tämän jälkeen oli ratsastuksen vuoro. Harjailin pitkään ennen kuin menin kentälle pyörimään. Ratsunani oli jälleen Teukka, sama jolla hyppäsin alkuviikosta. Siirtymisiä ja nostoja, paljon taivutteluja ja pakituksia. Niistä koostui ratsastukseni. Lopuksi teimme hevosvaihdon ja köpöttelin vielä Gussin kanssa. Hoitelin Teukan rauhassa pois ja vein vielä ulos, kun kello oli vasta kuusi.

Jutta oli jo siivonnut karsinat, niin laitoin talliin vedet ja auttelin Hennaa heinien kanssa. Tortilloja tehtiin vielä Hennan kanssa iltapalaksi ja nyt sänky taitaa kutsua. Aamulla on aikainen herätys. Klo 9 ajattelin olla lähdössä tallille, sillä huomenna olisi kisat! Menen estekisoihin Teukalla. Maija hyppää Zafirilla 40-50cm, niin saa hevoselle rutiinia kisatilannetta varten, minä menen Teukkiksella 60-70cm ja Maija hyppää vielä 80-90cm Teukalla. Emme todennäköisesti saa kuvaajaa mukaan, mutta ei kai se niin vaarallista ole :)

JÄNNITTÄÄ AIVAN VIETÄVÄSTI!
Olen viimeksi ollut estekisoissa 2010!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...