tiistai 8. huhtikuuta 2014

Leijonaa mä metsästän...

Ai vitsit kun tänään on ollut hieno ilma. Päivällä tosin otin Jonnen kanssa kolmen tunnin päiväunet. Jäimme aamulla kotiin, kun poika oli kuumeessa. Suunnitelmat siis tallin osalta meni hieman uusiksi.

Olin kotona neljään asti, että Toni tuli töistä kotiin ja suuntasin tallille. Hommana oli pihaton siivous ennen ratsastamista. Jutta oli kiltti ja auttoi siivoamaan pihaton, niin aikaa ei mennyt kauan. Sieltä nappasin mukaani Ronin ja lähdin talliin jynssämään ruunaa. Voi elämä sitä karvanlähtöä ja pölyä. Päätin kuitenkin harjailla kaikessa rauhassa ja aikaa vierähtikin pitkä tovi.

Emme tehteet mitää erikoista. Roni taipui jo paljon paremmin. Aluksi se painoi todella paljon kädelle ja puri kuolainta, mutta loppua kohden oli todella kevyt ratsastaa. Ravi oli rennon letkeää ja tarpeeksi hidasta. Vasempaan kierrokseen emme nostaneet laukkaa ollenkaan, kun Roni on vielä melko kankea siihen suuntaa. Otimme muutaman pohkeenväistöt ja teimme paljon erikokoisia voltteja.
Lopuksi Roni pääsi vielä piehtaroimaan, kun siivosimme jälkemme kentältä. Harjailin vielä tovin, loimitin ja vein hevosen nauttimaan ulkoilmasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...