perjantai 25. huhtikuuta 2014

Myöhäiset kisakuulumiset.

Jotenkaan ei ole ollut aikaa istua koneella, mutta kai se on parempi myöhään kun ei milloinkaan. Maanantaina oltiin siis Wiurilassa seurakoulukisoissa. Mukana oli kaksi hevosta ja kolme ratsastajaa.
Lähtövuoroni oli jossain puolessa välissä ja lusmuilin jo verkassa. Minua ei ihme kyllä kamalasti jännittänyt ja tavoitteena oli muistaa rata ja saada hyväksytty tulos. Tähän päästiin, JES!
Ratana oli siis Helppo C:2 2000.

Paras pistemäärä tuli toisesta temponlisäyksestä (7) ja huonoin tuli ensimmäisestä suunnanmuutoksesta laukassa, kun Teukka vaihtoi laukan (4). Itse olen ihan tyytyväinen, paremmin ei olisi voinut mennä. Prosentteja tuli 53.409% ja päädyin sijalle 14/18.

Palaute oli joka kohdassa sama: rentouta istunta.. Helpommin kuitenkin sanottu kuin tehty. Yritys on kova, mutta ei muutos hetkessä tapahdu. Varsinkaan kun Teukka on pomputtava ravi. Harjoitusta vaan :)Emma osallistui Teukalla vielä B:hen ja he saivat reilut 60%:tia.
Itselle jäi ainakin ihan hyvä mieli. Pitää vain alkaa harjoitella rentoutta oikein kunnolla ja paljon.

Arvontakin on vielä suorittamatta. Pyrin sen suorittamaan viikonlopun aikana..

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! P.S sut on haastettu :D http://sandraironi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Teidän meno näyttää hyvältä :) Ja harjoitus tekee mestarin ;)

    VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...