tiistai 13. toukokuuta 2014

Wannabe tuuppari tunnilla.

Eilisen suunnitelmissa oli ehtiä ratsastamaan ennen tuntia, mutta kas kuinka kävi. Olisin kyllä ehtinyt, mutta tykkään ottaa tallilla ihan rauhassa ilman hosumista. Kerrankin tein jotain. Siivosin Peston tarhan Jutan kanssa. Siinnä ei kauaa nokka tuhissut, sillä tarhat siivotaan joka päivä ja tarhassa ei ole kuin kaksi hevosta Peston lisäksi.


Jo viime talli reissulla päätin, että seuraavalla kerralla Pesen peston kamat. Haluan pitää niistä hyvää huolta, koska tiedän kuinka kalliita satulat ja muut härpäkkeet ovat. En halua niiden arvon laskevan oman käyttöni johdosta. Vaikka ne olisivat omani, niin pitäisin niistä hyvää huolta.

Pesuhommien jälkeen oli aika laittaa heppa kuntoon tunnille. Tunnin aiheena ei ollut mitään erikoista. Taivuttelimme paljon, teimme avoja ja laukkatyöskentelimme. Tai no kaksi muuta ratsukkoa työskenteli laukassa, itse otin vain nostoja Peston palautuessa pikku hiljaa normaaliin liikuntaan.

Yritän tehdä avoja


Tunti itsessään meni ihan ok. Yhteistyö on vielä hieman hakusessa, mutta pikku hiljaa kehitytään yhtedessä. Yritys on kova ja tavoitteet realistiset.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...