perjantai 11. syyskuuta 2015

Pilates!

Osallistuin tänään elämäni toista kertaa ratsastuspilatekseen ja voin jälleen sanoa sen olleen joka euron väärti. Olin varannut itselleni yksärin, joka kestää puoli tuntia. Vaihdomme Airan kanssa kuulumisia ja kerroin kisasuunnitelmista. Ehdotin simppeleitä juttuja, jotta voin oikeasti keskittyä ja ymmärtää kaiken oikein. Ajatuksena oli pelkkä käynti, mutta koska se sujui niin päätimme myös ravata. 


Käynnissä kävimme läpi istuntaa ja oikeaa tapaa ratsastaa. Ravissa mietimme oikeanlaista keventämistä ja rentoa menoa myös harjoitusravissa. Kuinka helpolta kaikki tuntui, kun joku kertoi korvaan mitä tehdä missäkin vaiheessa. Olo selässä oli varsin helpottunut.


Raviin asti pääseminen vaati töitä. Alkuverkassa siirto raviin ei ollut mitenkään hankala. Vikke ilmeisesti kuvitteli, että alun käyntityöskentelyn olevan loppukäynnit. En saanut sitä millää nostamaan ravia. Raippa käteen ja kas kummaan kun heti yhteistyö onnistui, Kevytravi sujui todella hienosti ja oma olonikin oli varsin kevyt. Harjoitusravikin sujui paremmin kuin koskaan ja olin ihan myyty. 

Teimme myös kisoja ajatellen siirtymisiä ravi-pys. Tästä rento peruutus ja raviin takaisin. Tällaista jälkeä kun saisin kisoissa olisi pisteet hyvät! Radalla vaan jotenkin se ratsastus unohtuu ja homma muuttuu vain radan suorittamiselle.

Jäljelle tyhjän lompakon lisäksi tästä jäi erittäin hyvä fiilis. Aion todellakin jatkossa käydä säännöllisesti Airan tunnilla. Hevonenkin tuntui nauttivan puuhasta.Oletko sinä koskaan osallistunut Airan pilatestunnille?
Millaista se oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...