tiistai 9. helmikuuta 2016

Hei hei mitä kuluu..

.. sä kysyt ja kaikki on ok.

Päivät kuluu hurjaa tahtia. Omassa elämässä on sellainen myllerrys että voi Morjesta.  Mulla on ihan uusia tavoitteita, jotka olen päättänyt toteuttaa. Näistä ei sen enempää, mutta elämä jatkuu samaan malliin ja kaikki sujuu kivasti. Ehkä mulla vielä joskus on mahdollisuus harrastaa tavoitteellisesti, sihen asti jatkan näin.

Perjantaina tuli vähän lunta.

Ratsastamaankin olen kyllä päässyt. Kaverin heppa muutti lähistölle ja siellä saisi käydä niin paljon kuin kerkiää. Jotenkin musta vaan on tullut laiska ja saamaton. Kun saisi itsensä kerättyä nyt, mutta kaikki aikanaan. Kevät kun etenee niin varmasti helpottaa.

mun uus poikaystävä
Ratsastaminen  teki kyllä oikeesti mielelle hyvää, koitan jaksaa raahautua tallille useammin. Kun vaa jaksaisi poistua kotoa. Laiska mikä laiska. 

Apassionatassakin tuli pyörähdettyä. Ekaa kertaa olin ja tykkäsin kyllä. Seurakin oli mitä parhain. Itku tuli jo ekan viiden minuutin aikana. Hölmö minä. Tässä vähän kännykuvia.
Ollaan kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikävät uutiset vievät romahtamispisteeseen.

 Pala on kurkussa, mutta samalla ahdistaa. En enää erota närästääkö minua vai onko tämä kuristava tunne ahdistusta joka ei jätä minua rauhaa...