torstai 16. kesäkuuta 2016

Jännät ajat edessä.

Hiukan on hiljaista pidellyt. Viime viikon torstaina ell tuli tallille ultraamaan Vivan, kun ei kiimaansa ole näyttänyt. Tärppipäivät olivat hyvin lähellä, joten suuntasimme oriasemalle vielä samalla päivällä. Isäehdokkaaksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen erisukuinen I-palkinnom ktk-ratsuori Säkkärän Sälli. Ori asustelee sopivasti vielä Marttilassa Kylämäen hevostilalla, joten matka ei ollut pitkä.

Viva vietiin to odottamaan otollista hetkeä, joka olikin sitten perjantaina. Sunnuntaina ell vielä ultrasi tamman, jolloin varmistettiin että ovulaatio on tapahtunut. Illalla haimme hevosen kotiin, jolloin kopitus ja matkustus sujui ilman pienintäkään ongelmaa.

Villen auton lasi on niin paskainen, ettei siitä mää edes läpi

Tiistaina hengailtiin lasten kanssa koko päivä tallilla. Viva sai jalkaansa uudet popot, yksi vanha kenkäkin oli edeltävänä päivänä pudonnut. Helpompaa kengitettävää saa etsiä, oli ilo katsoa kun kaikki sujui ongelmitta. Siivooltiin tallia pesemällä joka kolkka. Oikea suursiivous siis tehty.


Sunnuntainen pilates jäi välistä, mutta seuraavalla kerralla sitten. Pitäisi muistaa soittaa ell ultraamaan tamma loppukuusta varmistamaan tiineys. En tiedä miten olisi, kun jännittää jo nyt.

Vivankin harjat pääsi pesulle
Nyt siis eletään jännittäviä aikoija. Toivottavasti tamma on tiine.

4 kommenttia:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...