tiistai 23. elokuuta 2016

Postaushaaste: Minun kesäni

postaushaaste-1

En koskaan saanut aikaiseksi väsättyä Summer Bucket Listiä, koska minulla ei ollut hajuakaan mitä teen kesällä. Voin kuitenkin sanoa, että tämä oli paskin kesä ikinä! Toukokuu koostui hyvin pitkälti töistä ja tallilla käymisestä ja samalla kaavalla sujui kesäkuu.

Heinäkuu vasta syvältä olikin. Vivan sairastuminen, klinikka ja lopulta tamman lopetus. Ei tuntunut kivalta, eikä muuten tunnu vieläkään. 

Elokuun olen vain maannut kotona töiden loputtua, mikään ei vaan ole juurikaan kiinnostanut. 

Toki sain aikaiseksi lähdettyä tapahtumiin, johon oli tarkoitus lähteä; Salo Horse Show ja Kunkkarit 2016. Virossa piti miehen kanssa käydä, mutta aika loppui kesken. Lue seuraava lause huumorilla: Ei tämmöisellä persaukisella kotiäidillä nyt varaa hirveästi mihinkään kuukausien lomamatkoihin edes olisi. 

Olympialaiset varmaan pelasti mun kesän :D

Hävettää kuulkaa myöntää, ettemme lasten kanssa olleet edes uimarannalla. Eipä siellä kyllä sateessa viitsi kökkiä. Pari hienoa päivää kun oli, niin iskin lapsille kahluualtaan terassille, se riitti tuomaan naperot onnelliseksi. Lasten kanssa ollaan puuhattu kyllä vaikka ja mitä muutakin. Ovat nuo kaksi vaan niin mussukoita.

Ei tämmöistä kesää viitsi muuten paljoa muistella. Mut hei, kyllä mä täältä kuopasta ylös nousen! Toivottavasti ensi kesä sujuu paremmin, paljoa siihen ei ainakaan vaadita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...