maanantai 24. lokakuuta 2016

Uusi hankintoja ja mietintöjä

Eilen oli tarkoitus lähteä Hihssiin, mutta koska minulla edelleen oli semisti heikko olo pysyin kotona. Onneksi ei tullut lähdettyä, sillä kuopukselle nousi illan mittaan kuume ja huuto oli sitten sen mukaista. Kävin nopsaan päivällä tallilla siivoamassa tarhan ja harjaamassa Oliverin. On kyllä kurja fiilis kun en hevosen selkään ole keskiviikon jälkeen päässyt, enkä vielä todellakaan ole siinä kunnossakaan. Annetaan nyt muiden hoitaa ratsastus ja minä keskityn tervehtymiseen.

Tänään en mitenkään päässyt töihin, kun en voi kuumeista lasta viedä hoitoon. Tänään on onneksi jo ollut parempi päivä Venlan kannalta. Itsellä olo tila kamaltuu taas. Kuvioihin on tullut hirveä yskä ja lihassärky on palannut. Mutta ei kai tässä auta itku markkinoilla, kai sitä joskus tuntee itsensä taas terveeksi. Ensi yön suunnittelin nukkuvani nojatuolissa.

Kävin muuten joku aika sitten Raisiossa ja poikkesin samalla reissulla Puuiloon. Tykkään hevostarvikevalikoimasta ja ostinkin itselleni uuden kypärän, hanskat ja raipan. Mukaan tuli myös Oliverille kaksi ruokaämpäriä.

Eurohunterin kouluraippa. Jostain kummallisesta syystä hamstraan kaikkea sinistä.

Horse Comfortin säädettävä kypärä. Istui päähäni ihan älyttömän hyvin.

Nämä oli alennuksessa niin oli pakko ostaa.
Harmittaa ihan vietävästi olla kipeänä. En pääse töihin, en tallille, en jaksa edes kauppaan mennä. Kauppaan on kyllä illalla pakko mennä. Jääkaappi alkaa ammottamaan tyhjyyttään. Ruoka ei tässä talossa maistu kellekkään, mutta jotain on syötävä. Huomenna on kyllä mentävä uudestaan lääkäriin, jos ei olo helpota. Yleensä mulla puree antibiootti heti, mutta nyt ei ole ollut mitään vaikutusta. Keuhkoihinkin sattuu niin, että itku meinaa tulla. Ei mulla tämmöstä flunssaa normaalisti ole.

2 kommenttia:

 1. Minäkin olen suosinut kovasti Puuilon hevostarvikkeita. Tuo kypärä on super tyylikkään näköinen, kelpaisi minullekin. :D Ja eihän hienoja raippoja voi olla koskaan liikaa.
  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on oikeestaan se ja sama mistä ostan, mutta Puuilossa on jotenkin aika kattava valikoima. Sen lisäksi tykkään noista Horse Comfortin totteista.

   Kiitos! Tarkoitus olisi nyt vain levätä, jotta pääsisin viikonloppuna tallille.

   Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...