lauantai 4. helmikuuta 2017

Mikä ihana talvinen tallipäivä!

Tänään oli ihana päivä tallilla. Kellään ei ollut kiire ja kerrankin ilma suosi. Lunta sateli, ei tuullut, eikä ollut kylmä. Siis ainekset täydelliseen maastoreissuun. Olin jo päättänyt mennä kentällä, mutta koska muu porukka oli lähdössä taluttaen lenkille, lähdin mukaan ratsain. Oliver tuntui nauttivan säästä ja seurasta, mutta metsään kääntyessä alkoi vitutus, kun ei saanutkaan kulkea ensimmäisenä. O keräsi kierroksia kaikesta ylimääräisestä, jolloin se lähtee rullaamaan kaulaansa ja yrittää ravata. Nauroin ääneen, että hitto mikä papparainen. Koskaan mulla ei ole sellainen olo, että nyt mua viedään tai että tää lähtee hanskasta.


Käppäilyn jälkeen siirryin kentälle ja otin hiukan ravia. Kerrankaan en tehnyt mitään, menin vain. Sain kerrankin kaverin ottamaan pikku videon, niin on kiva katsoa itse miltä se meno oikein näyttää. Ei se ollenkaan niin kamalaa ole mitä kuvittelin, mutta paljon enemmän eteen pitäisi kyllä mennä. Meni ihan mummohölkäksi.


Muista laittaa mutterista laatu ylemmäs

Hirmuisen ratsastusurakan jälkeen ;) riisuimme turhat varusteet ja menimme vielä porukalla ottamaan hiukan talvikuvia, kun vihdoin saatiin taas hiukan lunta. Tykkäsin ottamistani kuvista vaikka kuinka paljon, omat posetuskuvat meni hiukan plörinäksi. Kiva kuitenkin saada muistoja talteen.

Tämä on hyvä esimerkki siitä kuinka molemmat näyttävät hölmöiltä.2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!:) Mikä oliverin säkä on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Virallista mittausta ei olla tehty, mutta sä on n.165cm. Alkuun tuntui tosi isolta, mutta on loppupeleissä aika kivan kokoinen. :)

   Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...