torstai 2. helmikuuta 2017

Mitä viime yönä oikein tapahtui?

Olin aivan puulla päähän lyöty kun tänään avasin Oliverin kääreet takajaloista. En tajua miten yhden yön aikaina voi tapahtua noin iso muutos. Iso harppaus parempaan otettu. Jäljet näyttivät enemmän vanhoilta arvilta, kuin että ne vielä edellispäivänä märkivät ja näyttivät siltä että eläinlääkäri pitää saada paikalle heti.Törkeän huono kuva, mutta tämä on otettu edellispäivänä.
Kai joku muukin huomaa ihan huiman eron eilisiin kuviin? Sen kun laitoin eiliseen postaukseen? Turvotusta vielä oli, mutta sekin laski superisti talutuksella. Kyllä me tästä vielä näemmä noustaan ja lujaa noustaankin.

Ootteko muuten lukenee SRL:n sääntömuutokset. Itse en ollut yhtään lukenut, mutta Green eventer -blogissa tuli vastaan ja päädyinkin niitä itsekin lukemaan. Mm. numerolappu jo 1-tasolla tuli ihan puskista. Kannattaa käydä lukaisemassa osoitteessa http://www.ratsastus.fi/kilpailusaannot?utm_source=DynamicsMarketing&utm_medium=Email&utm_campaign=Kilpailutiedote+2017-1&ed2f26df2d9c416fbddddd2330a778c6=zsswanfs-ztwtwtsv

2 kommenttia:

  1. Mä tossa yksi päivä lueskelin koulusääntöjä läpi ja huomasin saman. Mun mielestä toi numerolappu 1-tasolla on oikeasti esim. verkkavalvojaa helpottava juttu, tai ainakin itse koen sen helpottavan asioita. Verkkavalvojana on tullut jonkun verran oltua, joten numeroiden perusteella on ehdottomasti helpompaa sanoa kuka on seuraavana. :) Plus että mä muutenkin tykkään meidän uudesta numerolapusta älyttömän paljon, kun se on niin helppo pukea ja ottaa pois. Sekä siinä on tietysti runsaasti blingiä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pakko ostaa semmoinen, kun en oo ikinä omistanut. Täytyyki ettiä joku kiva. Eniten pidin siitä muutoksesta, että myös VaB saa mennä nivelillä. Oikeesti tosi hyvä juttu vaikkei mua koskekkaan :)

      Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...