perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kesälomalaisille kuuluu pelkkää hyvää!

Kamala miten aika rientää. Oliver on todellakin saanut lomailla ja ehkä mäkin hiukan. Nyt alkaa olemaan omat hommat niin, että voin välillä vain ollakkin. Paljon töitä vielä on ja varsinkin suunnitelmia, ehkä jopa hieman suuria.

Eikö näytäkin hyvältä? Kurat olisi tietysti voinut harjata pois.
Kyllä näillä kaveruksilla riittää syötävää.
Jotenkin tuntuu hirveältä, että O on ollut laitumella näin kauan, mutta toisaalta se on tehnyt todella hyvää. Karva kiiltää ja massaa on tullut, mutta myös lihasta on tullut. Meidän laitumet on sellaisia rinteisiä, joten hevoset joutuvat kiipeilemään. Oliver näyttää oikeasti tosi hyvältä.

Näissä maisemissa kelpaa laiduntaa.

Poikani havainnollistaa hyvin kuinka pitkäksi syömiset ovat päässeet.

Nyt pari päivää sitten sainkin kuin sainkin O:n tosi lähelle kotiani, vain parin kilometrin päähän laitumelle. Nyt on mahdollisuus käydä maastoissa ja täällä riittääkin ihani maastoja. Olen asunut näillä seuduilla täysikäisyyteen asti ja nyt pari vuotta sitten muutimme takaisin omille kotikonnuilleni. On kyllä kätevää, kun vanhemmillenikin on vain pari kilometria. Täällä tunnen maastot kuin omat taskuni ja vaikka millaisia reittejä riittää.

Pesu-urakka.


Nyt olen hiukan sentään jo ryhdistäytynyt. Raahasin kotiin kaikki loimet, satulan, suitset ja harjat. Loimet ovat likoomassa ja harjat on jo pesty. Vielä pitäisi satula ja suitset puunata oikein vimpan päälle. On sitten kiva taas ottaa puhtaat loimet käyttöön syksyllä.

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Ja mukavaa että olette saaneet molemmat levättyä. Hienoja kuvia ja tonne laitumellehan hakuun. ^ ^ Mites muistaakseni me ollaan puhuttu siitä, että tekisin sulle bannerin, vai muistatko nyt väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan juu.. en mä oo vieläkään saanut aikaiseksi ottaa mitöän kivoja kuvia. Koitan ensi viikolla saada aikaan.

   Kiitos kivasta kommentista

   Poista
 2. Sopusuhtaisen näkönen hevonen.. :) Meillä kanssa taistelua kun omani laihtuu aina kevättalvella mutta nyt taa silmä lepää kun onlaitumella ja hyvässä lihassa :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten pitkä aika on päässyt kulumaan siitä, kun viimeksi vierailin blogissasi. Mutta onpas Oliver kaunis, niin ihana tuo eka kuva siitä. Ja teille ilmeisimmin kuuluu hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos ihanasta kommentista! Ihan pelkkää hyvää!

   Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...