keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Voihan heinät+100 muuta murhetta! ++ARVONTA instassa

Olen aina ollut kova tyttö laskemaan asioita. Nyt minun muistioni koostuu heinälaskelmista. Emme ole saanut paalattua heinää pikkupaaleissa vielä, mutta isoja alkaa olla jo koko tallikauden ajaksi. Haluan kuitenkin varautua ja laskea heinät yläkanttiin. Viime talvena iso pyöröpaali kuluin noin kahdessa viikossa ja siitäkin heinää meni haaskoon, kun hevoset sotkuivat sitä. Hepat siis olivat päivät vapaalla heinällä. Pikkupaaleja taas kului kolme päivässä.

Nyt tilanne on toinen. Enää ei pihassa asu kahta isoa hevosta vaan toinen on muuttunut poniksi. Näin ollen heinä riittäisi pidemmäksi aikaa, mutta nyt pitää varautua siihen, etä meille muuttaa yksi hevonen lisää, tallissa kun on vielä yksi tyhjä karsina.

Nyt kuitenkin tuntuu mahdottomalta päästä tekemään heinää pikkupaaleissa. Säätiedotukset muuttuvat ja vettä tulee parin päivän välein. Viimeksikin kävi niin, että säätiedotus ei näyttänyt sadetta, kuin vasta heinien kaadon jälkeen. Emme olisi millään saanut paalattua pikku paaleja, niin päädyimme pyöröpaaleihin niidenkin kanssa. Onneksi hätätilanne ei vielä ole!


Sain mahdollisuuden arvoa pari kappaletta Rider magazinea ja päätinkin toteuttaa arvonnan instan puolella. Käykää siis ihmeessä osallistumassa @puskaratsastajan.unelmia!
Luvassa vielä lähipäivinä omat kokemukseni Rider Magazinesta!


2 kommenttia:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...