keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Joulukalenteri Luukku 19: Odottavan aika on päättynyt!Ihanaa, todella pitkä odotus on tosiaan vihdoin päättynyt. Sain eilen satula.comilta viestiä  että vihdoin meidän satula on monien mutkien kautta saapunut perille.

En eilen päässyt noutamaan satulaa, joten livahdin koulusta hieman aikasemmin ja hain satulan kotiin. Mieli olisi tehnyt koittaa sitä selästä, mutta olin luvannut lapsille askarteluhetken, sai satula vain käväistä selässä. 

Tilasimme satulan lokakuun alussa, mutta joidenkin vaikeusten ja mutkien kautta satulan kesti tulla. Odotan kovasti pääseväni kyytiin testaamaan onko se vielä sopiva. Meillä oli silloin sovituksessa kamala läjä satuloita ja tämä Busse yllätti kyllä kovin  Se näyttää ponisatulalta, eikä siinä ole mitään erikoista. Olin aivan varma etten saa persettäni ikinä mahtumaan penkkiin, mutta kas sinne se mahtui hyvin. Sovitussatula oli 17",mutta päädyimme tilamaan satulan puolituumaa suurempana, kun Irmalla on yllättävän pitkä selkä. 

Irma on pyöristynyt, mutta en usko sen selän muuttuneen. Toisin sanoen toivon, että tämö satula vielä sopii tammalle. Inhottavaa vain kuin ei ole nyt millään aikaa koittaa sitä, kun olin jo ehtinyt sopimaan kaikkes muuta. Jos sitä sitten perjantaina pääsisi kyytiin..


Mulla on jotenkin ihan käsittämättömän fiilis. Vihdoin ja viimein saimme satulan ja toivon koko sydämestäni, että se vielö sopii. Pääsisimme vihdoin aloittamaan työt ja hiljalleen etenemään. Toiveet ratsuttajasta taitaa olla kuopattu, kun en tiedä missä kunnosss kenttä pysyy. Alkuperäinen suunnitelma oli ratsuttaa Irmaa jo ennen talvea. Täytyy seurailla kelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...