tiistai 29. tammikuuta 2019

Harrastuksena hevoset

Saimme koulusta tehtäväksi kuvata jonkin dokumentaarisen kuvasarjan, jonka aiheena oli harrastus. Mietin pitkään mitä kuvaan ja sain hirmuisia ideoita hikisitä miehistä pukukopeissa, mutta koska en millään löytänyt tarpeeksi yhteistyökykyisiä ihmisiä, päädyin turvalliseen aiheeseen; hevoset.

Kävin kaverini tallilla kuvailemassa hevosia ja niiden omistajia ja yhtäkkiä mulla oli älytön määrä ihania kuvia. Siinä sai pähkäillä mitä valitsen. Alunperin tarkoitus oli ottaa tallissa henkilökuvat ja näyttää koulussa miten erilaisia me kaikki heppaihmiset olemme, mutta lopulta päädyin näyttämään potretit hevosista omistajineen. En tänne kuitenkaan nyt näitä kuvia laita, vaan ajattelin näyttää millaisia heppakuvia sain aikaan.
Minulle tuli jotenkin taas hirveä hinku kuvata hevosia enemmänkin. Pitäisi vain löytää kuvattavia, kun omia on niin hankala yksin kuvata, ilman assaria. Saimme nytkin todella ihania ratsastuskuvia sekä potretteja.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tuo on itsellänikin aina ongelma, että ilman apukäsiä on vaikea saada mitään kuvia. Vaikka Pallura asuukin ratsastuskoululla, käyn yleensä tietenkin tuntien ulkopuolella ratsastamassa, eikä tallilla silloin ole apukäsiä. Puhumattakaan siitä, että näin talvisin kello 19.30 on valon kannalta aika huonot edellytykset saada kuvia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kevät tulee kovaa vauhtia, niin valoa riittää enemmän.

      Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...