torstai 4. kesäkuuta 2020

Toukokuun menot!

Toukokuussa, kuin myös seuraavat pari kuukautta liikutaan isoissa menoissa. Tallitarvikkeita oli iso liuta ostettavana. Uutta tarhaa varten langat, eristimet, kahvat, laudat, tolpat, maalit, pensselit ja ruuvit lautojen kiinnitykseen.. Uudelle laitumelle jouduin ostamaan parisenkymmentä uutta muovitolppaa ja uudet langat. Tarhan hiekoista ei vielä ole laskua tullut. Mustat salaojaputket löytyivät valmiiksi omasta takaa, kuin myös kaivinkone, niin saimme sentään hieman säästettyä.

Tällainen tarha syntyi parin päivän uurastuksella.
Muina tarvikkeina on uudet kottarit, loimien kyllästysaineet, pari liimasidepinteliä, 30 mitta tarhojen tekoa varten ja pehmustelaatikko heinäpussiboxiksi.

Alman varusteet pitivät sisällään ötökkäloimen, joka kävi vatsasta jo liian ahtaaksi sekä tulevalle varsalle oman riimun.

Rehuja kaikille on kivennäistä ja nameja. Alma sai säkin Black Horsen Breederiä ja Riina taas sai tuttuun tapaan säkin Racingin Smarttia.

Eläinlääkärikuluissa on Alman jälkimmäinen tarkastuskäynti, jolloin kartoitettiin varsomisajankohtaa. Toinen lasku onkin vielä tulematta, siinä on Riinan raspaus ja Alman ensimmäinen tutkintakerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...